Na een weekendje vrij stond zondag de 2e wedstrijd in de jeugddivisie op het programma. Uit naar DSS vroeg in de ochtend.. we verzamelen 9.35 bij sporthal Zuid , erg vroeg voor de meeste meiden;-)

Na een kleine omweg ( voor sommige een iets langere omweg ) komen we aan bij sporthal Waterakkers.. de meiden duiken meteen de kleedkamer in, wij doen nog even een bakkie om de autorit te bespreken.
Daarna gaan de beide coaches ook de kleedkamer in, we bespreken waar we op hebben getraind en wat we willen toepassen in de wedstrijd, daarna gaan we de warming up in.

We starten de wedstrijd goed en scherp, verdedigend sterk en met snelle tegenaanvallen . DSS heeft goede afstandsschutters en met name de linkerkant weet onze verdediging toch een aantal keren uit te spelen. Wij weten van afstand onze doelpunten mee te blijven pikken, vooral Isis lijkt het allemaal iets ‘scherper’ te zien?
Ruststand is 11-15 in ons voordeel.

In de rust bespreken we welke dingen we willen doorzetten maar voordat we toekomen aan het verdedigende aspect worden we alweer het veld opgeroepen door de scheidsrechter. De meiden zetten de mooie lijn van de 1e helft goed door en blijven hun doelpunten meepakken door voldoende variatie. DSS besluit hun tactiek wat aan te passen door te gaan spelen met 2 cirkelspeelsters, wat in het begin ook resultaat heeft. Ze kruipen iets dichterbij, maar KSV blijft goed samenwerken en sleept
de overwinning binnen?? eindstand 23-28!

Een mooie teamoverwinning meiden! Op naar volgende week, de wedstrijd tegen SEW C1 thuis om 17.30 in sporthal Waardergolf voor een ouderwets avondje KSV ?