• Activiteiten en acties KSV handbal

 • Grote Clubactie

  Eind september/begin oktober neemt KSV handbal deel aan de Grote Club Actie. Alle leden (F jeugd t/m senioren) proberen met voorintekenlijsten of digitaal zoveel mogelijk loten te verkopen. Met een lot uit deze loterij maakt u enerzijds kans op mooie prijzen en steunt u anderzijds onze vereniging. Een lot kost € 3,–, waarvan € 2,40 (ruim 80%!) rechtstreeks naar onze vereniging gaat. De beste lotenverkopers mogen aan het einde van het seizoen mee met ‘het uitje’, dat ieder jaar weer een groot succes is. De coördinatie is in handen van Ingrid Balm en Isabel Straver.

 • Speculaaspoppen actie

  De jaarlijkse speculaaspoppenactie van KSV start rond eind oktober. De formulieren worden onder alle teams verdeeld (t/m A jeugd). De leden verkopen zoveel mogelijk poppen waarbij een groot deel van de opbrengst direct naar KSV gaat. De coördinatie is in handen van de activiteitencommissie.

 • De miljonairsclub

  Met een club mensen kopen we een jaar lang elke maand een straatje staatsloten. De gewonnen geldprijzen worden volgens het reglement evenredig uitgekeerd aan de deelnemers. Een Straat bestaat uit tien hele Staatsloten met de eindcijfers 0 tot en met 9. Met een Straat heb je tien kansen op grote geldprijzen en aangezien we met alle eindcijfers meespelen, kunnen we rekenen op een minimale geldprijs per maand. De minimale geldprijs wordt uitgekeerd aan KSV handbal. 

  De Miljonairsclub bestaat uit minimaal 55 en maximaal 65 leden. Elk lid betaalt 50 euro per jaar, wil je extra inleggen dan kan je als extra lid deelnemen. Met de inleg van de deelnemers speelt KSV handbal automatisch mee met de staatsloterij. De coördinatie is in handen van Dames 1.

 • Slaapnacht

  De slaapnacht is hét eindejaars afsluitfeest voor de jeugd t/m de C-jeugd. In de avond samen spelletjes doen, disco en slapen in tenten. Een groot feest voor de jeugd. De organisatie is in handen van de activiteiten commissie. 

 • Activiteiten commissie

  Als je vragen hebt over onze activiteiten of je hebt leuke ideeën, laat het ons weten!

  Mail naar acksv@hotmail.com 

 • KSV cupcakes
 • Sponsorloterij