Enige tijd geleden dat het verslagenoverzicht gevuld werd met de verhalen van recreanten 2 maar dat wil niet zeggen dat het er in deze periode ook rustig aan toe is gegaan hoor. Integendeel!

En nu, maandagavond de laatste wedstrijd is geweest en we het veldseizoen afsluiten is het een mooi moment om even van ons te laten horen.
De laatste wedstrijd. Victoria O uit. Ja, dat team dat dus ook in het (wel stukken minder mooie) oranje speelt. Dus moesten wij aantreden in de witte reserveshirts. (Uit betrouwbare bron hebben we vernomen dat wit een kampioenskleur is dus die trokken we graag aan). Dat wit stak natuurlijk mooi af tegen al die gebruinde lichaamsdelen die afgelopen weekend voor het eerst weer eens zon hebben mogen zien ;-).
De wedstrijd zelf leek qua scoreverloop in de eerste helft meer op een voetbalwedstrijd. Tijd voor de keepers om uit te blinken en ook onze verdediging stond erg goed, al probeerde sommige nog wel eens dwars door ons heen te lopen.
Maar wij hebben inmiddels ook het nodige geleerd en zijn niet bang om te blijven staan en aan te pakken!
Helaas was de keeper van de tegenpartij in topvorm en dat resulteerde dan ook in een gelijkspel bij rust.
Na een peptalk van ons teamlid Melanie, vandaag coach voor een dag (maar mag vaker hoor Mel;-)), begonnen we aan de tweede helft.
Ik weet niet wat er in onze limonade zat die we kregen,maar het eerste kwartier na rust verliep het scoreverloop helaas in ons nadeel. Een gat van 5 punten werd geslagen. Of we nu de koppen gingen laten hangen?
Nee hoor integendeel!
Ook dat hebben we geleerd inmiddels, het knokken en je niet van de wijs laten brengen!
Geloof in je zelf en bent al halverwege…Nou nog een paar stappen verder en je staat aan de cirkel van de tegenpartij dus!
En toen vielen ze ineens wel, die doelpunten.
Gewoon 6 op een rij voor ons. En er ook nog eens niks/niemand/geen bal door laten gaan aan de eigen kant. Kijk, zo spelen we het spelletje graag!! (Overigens alleen KSV die zo enthousiast was hoor hierover ;-))
Met een luid gejuich het winnende doelpunt gevierd in de dugout en op het veld en de laatste minuut professioneel uitgespeeld.
Resultaat veldseizoen: nul!! Ja je leest het goed…nul keer verloren!!
En als ik dan kijk naar waar we “ooit” stonden toen we begonnen en nu…ja meiden ik ben trots!
Plaats 3, brons…maar met een gouden rand. Want niet alleen tijden het spel, maar ook in persoonlijkheid, we hebben een gouden team!!
Nog even een speciale shout-out naar Marloes en Melanie! Bedankt voor jullie inzet en gezelligheid, we zullen jullie zeker missen komend seizoen!