Acties

  • GROTE CLUBACTIE

  Eind september/begin oktober neemt Handbalvereniging KSV deel aan de Grote Club Actie. Alle leden (F jeugd t/m senioren) proberen met voorintekenlijsten zoveel mogelijk loten te verkopen. Met een lot uit deze loterij maakt u enerzijds kans op mooie prijzen en steunt u anderzijds onze vereniging. Een lot kost € 3,–, waarvan € 2,40 (ruim 80%!) rechtstreeks naar onze vereniging gaat. De beste lotenverkopers mogen aan het einde van het seizoen mee met ‘het uitje’, dat ieder jaar weer een groot succes is. De coördinatie is in handen van Jeannette Elbers en Ingrid Balm.

  • SPECULAASPOPPEN ACTIE:

  De jaarlijkse speculaaspoppenactie van KSV start rond eind oktober. De formulieren worden onder alle teams verdeeld (t/m A jeugd). De leden verkopen zoveel mogelijk poppen (€5,- per stuk) waarbij een groot deel van de opbrengst (€2,75 per pop) direct naar KSV gaat. De coördinatie is in handen van de activiteitencommissie.

  • DE MILJIONAIRSCLUB

  Met een club mensen kopen we een jaar lang elke maand een straatje staatsloten. De gewonnen geldprijzen worden volgens het reglement evenredig uitgekeerd aan de deelnemers. Een Straat bestaat uit tien hele Staatsloten met de eindcijfers 0 tot en met 9. Met een Straat heb je tien kansen op grote geldprijzen en aangezien we met alle eindcijfers meespelen, kunnen we rekenen op een minimale geldprijs per maand. De minimale geldprijs wordt uitgekeerd aan KSV handbal. 

  De Miljonairsclub bestaat uit minimaal 55 en maximaal 65 leden. Elk lid betaalt 50 euro per jaar, wil je extra inleggen dan kan je als extra lid deelnemen. Met de inleg van de deelnemers speelt KSV handbal automatisch mee met de staatsloterij. De coördinatie is in handen van Dames 1.