Verslagen schrijven vind ik leuk en elke pot is inspirerend genoeg om wat over te schrijven. Maarja, wat ga je dan voor iets smeuiigs schrijven over die draak van een wedstrijd als die van afgelopen zaterdag. Want ja, daar zat niet al teveel soeps in….

Het enige voordeel dat dan weer wel was dat wij voor het eerst dit seizoen compleet waren. En daar was ik maar al te blij mee! Eindelijk op volle sterkte met ook nog eens sterke aanwas vanuit de jeugd. (Ook wel fijn dat ik op de ‘blessure’ bank wat meer kon ademen, ineens was er genoeg ruimte) Wij konden vandaag de boel een poepje laten ruiken!

Dit keer passeerden Aalsmeer de revue, geteisterd zoals hun coach al aangaf door vele blessures, opgeheven teams, wekenlijks andere samenstellingen. Die info had ons natuurlijk van te voren allang bereikt door geheimen bronnen. Goed genoeg voorbereid weer. Vandaag de opdracht de ploeg niet te onderschatten. Nadat wij vorige week een dijk van een pot speelde tegen Vido kon de flow ons vandaag niet in de steek laten. Aalsmeer moest voor ons vrezen, niets van onderschatting, flink aan de bak was het motto!!

Ondanks dat wij flink aan de bak gingen was er maar een ding wat deze wedstrijd in zich had en dat was de ‘snelheid’ want meine gute, die was echt zo traag als dikke stront door een dunne trechter… nou mensen geloof mij, dat is traaaaaag. Als er een VAR aan deze wedstrijd was toegevoegd (zou soms best geholpen hebben, maar dat terzijde) hoefde sommige beelden niet in slomotion worden afgespeeld. Het tempo bij Aalsmeer lag zo laag, dat ook KSV grotendeels met dit tempo meeging. Soms logisch, maar oh zo zonde…

Het was KSV dat het scherpst aan de wedstrijd begon. Met wat aanmoedegingen en vuvuzela gebrul van de D1 was het Judith die met een flinke draf op het doel van Aalsmeer afstormde. Zij behaalde vandaag zeker haar 200km per uur ‘loopje’, die chick stoof vliegensvlug naar de overkant joh! Via Juud werd het binnen no time 6-2. Toon was meteen gezet, dacht ik. Maar daarna zakte het toch wat in. Via afstandschoten van Rosina, die ze overigens feilloos in het netje prikte en 1 tegen 1 acties van Jonna werd het 11-6. Larissa en Rosina zetten de ruststand op 13-7.

Na rust was het KSV die de dienst uit maakte. Elke aanval van Aaslmeer duurde gemiddeld 3 minuten, ik heb mijzelf opgevroten aan de kant, het leek uren te duren. Zo niet mijn ding!

KSV had de verdediging kaarsrecht staan waardoor Aaslmeer pas na ongeveer 23 minuten het eerste doelpunt van de tweede helft kon maken. KSV was ondertussen gestaag doorgegaan en had ook nog vele 100% kansen gemist. Het stond nu 22-8, door doelpunten van Jackie, Jonna en Jacqueline. Kat in het bakkie! Het hadden er alleen al zeker 30 kunnen zijn.

Via Judith en een pegel van Bibi werd de eindstand op 26-10 gebracht. Echt een draak van een pot, maar ook deze moeten gewonnen worden!

Ik had alleen ondanks het resultaat helaas geen ‘overwinningsgevoel’ zat stiekem met mijn hoofd bij de wedstrijd van volgende week tegen Cometas, want dan mag het uit een ander vaatje getapt worden.

Kom maar door met die snelheid!!

Zaterdag 20.20 tegen Cometas in de Waardergolf. U komt toch ook?

Gr Nikki