Vandaag ook de start van de buitencompetitie voor de C1 van KSV. Er is nogal wat veranderd.. na jarenlang onder de vleugels van Sandra te hebben getraind en gespeeld gaat het dit seizoen iets anders. Even schakelen maar de meiden gingen ervoor, dat bleek al op de eerste training van afgelopen maandag in de hitte bij KSV. Er werd hard gewerkt en vooral ook even bijgekletst zo na de vakantie?
Dan de wedstrijd… uit naar DSO , je kan het maar gehad hebben deze verre tegenstander! Voor ons speelden de talenten van KSV F1, zij gaven het goede voorbeeld door de punten al binnen te slepen. Nu wij nog!
Op zoek naar de kleedkamer, omkleden, korte peptalk om wat dingen af te spreken en op naar de warming up. Deze kan nog wel wat beter dus gaan we aan werken! We gaan de wedstrijd in met goede spirit, vertrouwen op eigen kunnen en lekker handballen was mijn advies .
Complimenten voor de meiden want ze gingen voortvarend van start, namen direct een voorsprong en hebben deze tot de rust niet uit handen gegeven. Stand is de rust is 4-16.
Tijdens de rust bespreken we een aantal punten en maken nieuwe afspraken, ieder krijgt een persoonlijke opdracht mee voor de 2e helft en als team de opdracht om de lijn van de eerste helft door te zetten.
Ik heb ze bijna allemaal teruggezien, mooie afstandsschoten, uitgespeelde kansen, druk van links naar rechts en als klap op de vuurpijl een fantastische combinatie naar de cirkel! Kracht van dit team is dat iedereen kan scoren en dat gebeurde dus ook deze wedstrijd. Eindstand was 8-32.
Meiden goed doorgezet, netjes blijven handballen en vooral geknokt! Lekker teamwork laten zien, deze lijn gaan we verder doorzetten! Op naar volgende week, thuis tegen VVW om 12.15