Donderdag 3 januari mochten de E3 en de E4 vroeg op stap om richting Breezand te gaan voor het nieuwjaarstoernooi.

In totaal waren we met 10 speelsters die er erg veel zin in hadden.
Ook ons trouwe publiek was weer goed vertegenwoordigd.
De wedstrijden werden gespeeld op een half veld en ik dacht dus dat het 5 tegen 5 was, maar naast dat het veld kleiner was, waren de wedstrijd gewoon met de E regels. Dat werd dus even puzzelen, want de laatste wedstrijd moesten de E3 en de E4 tegelijk spelen. Dit was voor latere zorg, want de eerste wedstrijd moest al gespeeld worden.
De eerste wedstrijd was de E3 aan de beurt. De meiden hebben goed hun best gedaan (de E3 was vrij zwaar ingedeeld) tegen erg lange meiden. Helaas wat bal verlies doordat ze over de lange meiden heen wilde spelen, maar evengoed niet heel dik verloren.
Na een lange pauze was dan eindelijk de E4 aan de beurt. 2 meiden van de E3 erbij. Deze wedstrijd liep gelijk op en werd zelfs even spannend. Helaas net aan verloren.
Bijna meteen hierna stond de volgende wedstrijd alweer voor de E4 op het programma. De meiden spelen goed en leuk samen en ook de 2 invallers van de E3 passen meteen in het team. Het grote voordeel van 2x per week samen trainen 😉
Nu kwam eigenlijk de wedstrijd waar we allemaal een beetje tegenop zagen… De E3 tegen Vrone E1…
We hadden de meiden van Vrone al zien spelen en we hadden ons voorbereid op een pittige wedstrijd.
Nou deze coach was behoorlijk trots op haar meiden. Wat deden ze het goed zeg. Ze speelde goed samen. Zochten echt goed naar de vrije man en vonden zelfs de gaten om ook nog eens lekker te scoren. Het werd zelfs even spannend, maar uiteindelijk verloren met 6-3.
De laatste wedstrijd moest ik eigenlijk in tweeën gesplitst worden, maar dat gaat nu eenmaal niet. Gelukkig was de opa van 1 van de meiden uit de E4 er en die wilde heel graag coachen.
De meiden van de E4 kregen 2 inval van de E3 en de meiden van de E3 kregen 2 inval van Vrone. Zo konden allebei de wedstrijden gespeeld worden met 6 meiden.
Bij de E4 was de laatste wedstrijd de minste helaas. Ze hebben 8-1 verloren.
De E3 speelde leuk samen met de 2 meiden van Vrone (1 meisje is een vriendinnetje van mijn dochter) en de meiden van Vrone speelde met ons alsof ze er gewoon bij hoorde.
Dankzij de meiden van Vrone en het goede keep werk van onze keepster wonnen we de laatste wedstrijd.
De meiden van de E3 werden gedeeld 2e in de poule en de meiden van de E4 werden 3e in de poule.
Nog even een lekkere oliebol als afsluiter en met een tevreden gevoel naar huis (na het douchen).
Al met al weer een geslaagd toernooi!! Wij zijn klaar voor de 2e helft van het zaalseizoen..
Yuna, Serena, Elin, Isabella, Robine, Kirsten (E3), Sabela, Lois, Nikki en Pien (E4) ik ben supertrots op jullie!!
Groetjes van een zeer trotse Coach