In de afgelopen maanden is er door het bestuur achter de schermen hard gewerkt en het resultaat mag er zijn want maar liefst 6 bedrijven hebben hun financiële steun voor 3 jaar aan de selectie toegezegd.

Hoofdsponsor Containerbox is de komende 3 jaar ook de hoofdsponsor van de dames A1 beter bekend als ons talententeam. Angeline Care & Beauty Instituut, Amigo en Sport 2000  Heerhugowaard hebben deze stap ook gemaakt. Zowel de short  als de trainingsjacks zijn nu voorzien van mooi reclame uitingen. Nieuw zijn dit jaar de bedrijven Stado Betonbouw, Dolphin Marine & Offshore en restaurant De Olifant. Stado Betonbouw heeft een mooi plek ingenomen op de achterkant van het shirt en het trainingsjack van Dames 1. De naam van Dolphin Marine & Offshore vinden we terug op de achterkant van het shirt van de dames A1. Restaurant de Olifant is de sponsor van de toegangspassen van de leden, vrijwilligers en sponsors.

Tijdens de thuiswedstrijd in de Waardergolf tegen VVW 2 uit Wervershoof waren deze sponsors door het bestuur uitgenodigd om even bij te praten onder het genot van. Tevens werden de sponsors in het zonnetje gezet want en als dank werd een prachtig doek met een collage van actiefoto’s overhandigd.

Zowel de sponsors als het bestuur kijken terug op een zeer geslaagde avond!