Het was een doorsnee zaterdagnacht rond 01.00 uur toen Floor, Tamara en Soraya onder het genot van een wijntje een spontane groepsapp aanmaakte met de titel ´Recreanten TEAM HANDBAL´. Alle oude teamgenoten, vriendinnen en zelfs de aanhang van die vriendinnen werd aan de app toegevoegd.
Inmiddels zijn we zo´n twee maanden verder en we kunnen jullie met trots vertellen dat er per seizoen 2020/2021 een MEGA GEZELLIG team bij is gekomen genaamd Recreanten 3.
Gisteren hebben wij onze eerste ontmoeting gehad en die ging er goed aan toe. Jitte en Tamara stelde hun huis beschikbaar. Het adres was iets met een molen en vooral in Alkmaar i.p.v. Heerhugowaard hé meiden??!!!
We speelden een Kahoot Quiz om de spelregels op te frissen of zelfs te leren en de winnaar was Kailey. Deze kanjer zal ons doel verdedigen en daarnaast is zij nu officieel de aanvoerder van het team.
Het buitenseizoen beginnen wij met een magere 4 wedstrijden maar de overige tijd kunnen we mooi gebruiken om een sterrenteam te worden voor de binnen competitie.

Onze doelstelling ligt vooral in het kampioenschap van de derde helft maar wie weet brengen verborgen talenten ons wel verder dan dat.

Wij kijken er enorm naar uit om aan de slag te gaan en zien jullie support (in de derde helft) heel graag tegemoet!