Beste spelers en ouders van KSV handbal,

Zoals elk jaar doet handbalvereniging KSV weer mee met de Grote Clubactie. Het verkopen van loten levert veel op, want maar liefst 80% van de opbrengst van de loten gaat naar de clubkas van KSV! Je kunt wel bedenken dat we hier veel dingen van kunnen kopen en organiseren. De opbrengst van de Grote Clubactie is elk jaar weer een welkome aanvulling op het budget!!

Natuurlijk willen we zoveel mogelijk loten verkopen. Hiervoor doen we een beroep op alle jeugdleden. Deze week hebben alle jeugdleden (C t/m F teams) een informatiebrief en een boekje gekregen waarin zij de gegevens van de kopers kunnen opschrijven. De verkoop van de loten is via automatische incasso. De kinderen hoeven daarom geen contant geld te vragen en de loten bij de kopers langs te brengen. Voor de overige teams zijn andere afspraken gemaakt.

De officiële verkoop van de loten start op zaterdag 14 september. Het geld kan t/m zaterdag 21 oktober worden ingeleverd bij Jeannette Elbers. De contactgegevens staan in de informatiebrief.

Alle jeugdleden die meer dan 15 loten verkopen worden -net als vorig jaar- uitgenodigd als speciale gast bij een thuiswedstrijd van dames 1. Op de avond worden onder hen mooie prijzen verloot!

Daarnaast worden de vijf best verkopende jeugdleden uitgenodigd voor een leuk uitje.

Veel succes met de verkoop en de promotie van KSV handbal!

Jeannette Elbers en Ingrid Balm