De Grote Clubactie heeft dit jaar een recordopbrengst opgeleverd. Er zijn maar liefst 2013 loten verkocht met een totale opbrengst van € 4.748,80! Hiermee kunnen veel nieuwe trainingsmaterialen worden aangeschaft. Bijna driekwart van de opbrengst is te danken aan onze jeugdleden, die met behulp van het verkoopboekje en online loten verkocht hebben. Daarnaast hebben leden online veel loten verkocht. We zijn blij verrast door het fantastische resultaat en willen alle leden hiervoor heel hartelijk danken.

Eén verkoper willen we speciaal noemen. Onze topverkoper Femke van F3 heeft haar titel geprolongeerd en dit jaar maar liefst 65 loten verkocht! Top gedaan!

Jeugdleden met meer dan 15 verkochte loten
De voorgaande jaren werden de jeugdleden die meer dan 15 loten verkochten, uitgenodigd als VIP gast bij een wedstrijd van Dames 1. Helaas kan dat dit jaar niet doorgaan. Wat wèl doorgaat voor deze groep jeugdleden is de verloting van mooie prijzen van Sport2000. Ook krijgen al deze verkopers een kleine attentie namens KSV handbal. Wij gaan een moment organiseren, begin 2021, waar de prijswinnaars van de loterij hun prijs kunnen ophalen en alle 15+ verkopers hun attentie kunnen ophalen. Houd je mail in de gaten!

De zes beste verkopers worden uitgenodigd voor een uitje door onze activiteitencommissie. Ze krijgen hier nog bericht van.

De trekking
De trekking van de Grote Clubactie is op 9 december. Vanaf donderdag 10 december 2020, een dag na de trekking, is de trekkingsuitslag te vinden op de website. Ga direct naar de Prijzen en Uitslag pagina

Heb je prijs?
De lotnummers van de loten die online of via eenmalige machtiging zijn gekocht, staan vermeld bij de bankafschrijving. Als het emailadres is ingevuld bij de bestelling, krijg je ook een mail met de lotnummers. Eventuele geldprijzen worden meestal automatisch bijgeschreven. 

De leden die de verplichte 5 loten hebben ontvangen, moeten zelf controleren of er een prijs is gevallen op hun lot en zelf actie ondernemen om de prijs te ontvangen.

Kijk op de website voor alle informatie!

We kijken terug op een geslaagde actie en wensen alle lotenkopers veel geluk bij de trekking!

Jeannette Elbers en Ingrid Balm