Zaterdag 18 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons in voor extra trainingsmaterialen en het opleiden van onze trainers. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat. 

Verkoop door de jeugdleden: veilig loten verkopen
Vóór 18 september ontvangen alle jeugdleden (teams C t/m F) een verkoopboekje en een informatiebrief. Hiermee kunnen zij op pad om loten te verkopen. Loten verkopen via de verkoopboekjes kan door het invullen van de gegevens in de boekjes maar ook via de QR code op de verkoopboekjes. Via het scannen van de QR code hoeft de verkoper geen gegevens in het verkoopboekje in te vullen en kunnen de loten digitaal worden gekocht. Alle verkopers krijgen daarom hun persoonlijke QR code bij hun verkoopboekje.

Hoe deze manier van verkopen in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje.
Deze methode en andere tips voor de veilige verkoop worden toegelicht in de informatiebrief. Naast de verkoopboekjes zetten we ook in op de online verkoop. We vragen aan alle leden en vrijwilligers om mee te doen! Lees hieronder meer. 

Verkoop door alle leden en vrijwilligers: de online verkoop
De online verkoop was vorig jaar een groot succes! Zie de succesverhalen van de Grote Clubactie. Daarom hebben we ook dit jaar alle leden èn onze vrijwilligers als online-verkoper aangemeld. Online verkopen kan via een persoonlijke verkooppagina of via de algemene verkooppagina van KSV Handbal. 

Persoonlijke verkooppagina
Op 18 september ontvangen alle leden en vrijwilligers een mail met daarin de link naar hun persoonlijke verkooppagina. We verzoeken je om deze link zoveel mogelijk te delen via WhatsApp, social media en e-mail. Je vind meer tips in de mail. 

Let op: de persoonlijke QR code die onze jeugdleden bij het verkoopboekje krijgen, is de link naar hun persoonlijke verkooppagina. Zij ontvangen de link dus tweemaal: als QR code bij het verkoopboekje en in de mail van 18 september.

Tip: neem een kijkje op je persoonlijke verkooppagina. Je kunt de pagina gemakkelijk delen en ziet hoeveel loten je online verkocht hebt. 

Algemene verkooppagina KSV Handbal
Naast de persoonlijke verkooppagina’s is er ook een algemene verkooppagina van KSV handbal. 

https://clubactie.nl/lot/k.s.v.-handbal/130057  of QR Code: 

Via deze link kunnen loten worden gekocht van alle leden. De koper kan het lid opzoeken door het intypen van de voornaam. Vanwege privacy is alleen de voornaam, eerste letter van de achternaam en het team van het lid zichtbaar. Het invullen van een naam van een lid is niet verplicht.

De persoonlijke links en de algemene link werken met ingang van zaterdag 18 september.

Veel succes!

Debby van Eeden, Isabel Straver en Ingrid Balm