• De Grote Clubactie heeft dit jaar een hele mooie opbrengst opgeleverd. Er zijn maar liefst 2079 loten verkocht met een totale opbrengst van € 4.898,40! 

  Bijna driekwart van de opbrengst is te danken aan onze jeugdleden, die met behulp van het verkoopboekje en online loten verkocht hebben. We zijn blij met het fantastische resultaat en willen alle leden hiervoor heel hartelijk danken.

  Een speciale vermelding voor het team E1. Zij zijn het bestverkopende team met maar liefst 376 loten! Top gedaan meiden!

   

  Jeugdleden met meer dan 15 verkochte loten

  Alle  jeugdleden die meer dan 15 loten verkochten, worden uitgenodigd als VIP gast bij een wedstrijd van Dames 1 op zaterdag 4 februari. Dit jaar zijn er maar liefst 40 topverkopers! Tijdens de VIP avond  gaan we drie mooie prijzen van onze sponsor Sport 2000 verloten. Alle topverkopers krijgen een uitnodiging via mail.

  De top zes verkopers worden uitgenodigd voor een uitje door onze activiteitencommissie. Ze krijgen hier nog bericht van.

   

  De trekking

  De trekking van de Grote Clubactie is op 6 december. Vanaf woensdag 7  december 2022, een dag na de trekking, is de trekkingsuitslag te vinden op de website. Ga direct naar de Prijzen en Uitslag pagina

   

  Heb je prijs?

  De lotnummers van de loten die online of via eenmalige machtiging (verkoopboekjes) zijn gekocht, staan vermeld bij de bankafschrijving. Als het emailadres is ingevuld bij de bestelling, krijg je ook een mail met de lotnummers. Eventuele geldprijzen worden meestal automatisch bijgeschreven. 

  De leden die de verplichte 5 loten hebben ontvangen, moeten zelf controleren of er een prijs is gevallen op hun lot en zelf actie ondernemen om de prijs te ontvangen.

   

  We kijken terug op een geslaagde actie en wensen alle lotenkopers veel geluk bij de trekking!

   

  Isabel Straver en Ingrid Balm