• De Grote Clubactie heeft dit jaar meer opgeleverd dan vorig jaar. Er zijn maar liefst 2363 loten verkocht met een totale opbrengst van € 5.671! 

  Bijna 80% van de opbrengst is te danken aan onze jeugdleden, die met behulp van het verkoopboekje en online loten verkocht hebben. Wat hebben jullie het goed gedaan!

  Een speciale vermelding voor het team F2. Zij zijn het bestverkopende team met maar liefst 206 loten! Top gedaan!

  Ons doel voor dit jaar, de aanschaf van nieuwe handbaldoelen voor de buitenwedstrijden hebben we ruimschoots gehaald. De doelen zijn al aangeschaft.

   

  Jeugdleden met meer dan 15 verkochte loten

  Alle  jeugdleden die meer dan 15 loten verkochten, worden uitgenodigd als VIP gast bij een wedstrijd van Dames 1 op zaterdag 10 februari. Dit jaar zijn er maar liefst 52 topverkopers! Tijdens de VIP avond  gaan we mooie prijzen van onze sponsor Sport 2000 verloten. Alle topverkopers krijgen een uitnodiging via mail.

  De top zes verkopers worden uitgenodigd voor een uitje door onze activiteitencommissie. Ze krijgen hier nog bericht van.

   

  De trekking

  De trekking van de Grote Clubactie is op 28 november. Vanaf woensdag 29 november 2023, een dag na de trekking, is de trekkingsuitslag te vinden op de website. Ga direct naar de Prijzen en Uitslag pagina

   

  Heb je prijs?

  De lotnummers van de loten die online of via eenmalige machtiging (verkoopboekjes) zijn gekocht, staan vermeld bij de bankafschrijving. Als het emailadres is ingevuld bij de bestelling, krijg je ook een mail met de lotnummers. Eventuele geldprijzen worden meestal automatisch bijgeschreven. 

  De leden die de verplichte 5 loten hebben ontvangen, moeten zelf controleren of er een prijs is gevallen op hun lot en zelf actie ondernemen om de prijs te ontvangen.

   

  We kijken terug op een geslaagde actie en wensen alle lotenkopers veel geluk bij de trekking!

   

  Isabel Straver en Ingrid Balm