> Om 10:00 vanochtend moest het gebeuren. Alle wedstrijden van dit zaalseizoen hebben onze toppers winnend afgesloten, maar vandaag zat er een extra lading op. Want ja, worden we ook kampioen als we verliezen, of gelijkspelen? Er moest gewonnen worden besloten de meiden zelf. Dat geeft hier en daar toch wel spanning in de buik.
> Na het fluitsignaal begon het spel wat rommelig. Dynamo kwam zelfs op 1-0 voorsprong. Dat lieten de dames niet op zich zitten, de volgende aanval maakten ze gelijk. Meteen daarop scoorde Dynamo weer. Wat was dit? Speelde de spanning dan toch mee? Heel even schoot het door de hoofden van de coaches, zal het dan toch spannend worden?
> Niets was minder waar. De KSV-trein kwam op stoom. Met prachtige combinaties, individuele acties èn heel fijn keeperswerk kwamen de dametjes op een ruststand van 3-18 uit.
>
> De tweede helft speelde Dynamo met een speelster extra in het veld. Dat maakte voor onze toppers geen verschil. De trein denderde door. De meiden stegen boven zichzelf uit. Ondanks speelsters op een andere plek, een bal recht in het gezicht van onze keep; werden de meest prachtige aanvallen en keeperswerk opgezet/neergezet.
> Verdedigend staan de meiden ook hun mannetje. Er was ondanks de extra speelster bijna geen doorkomen aan voor Dynamo. Dit resulteerde in een monsterscore van 11-35!!!!
>
> De taart en kinderchampagne smaakten goed en gelukkig hebben de meeste tulpen de eind-yell overleefd.
>
> Super goed gedaan meiden, we hebben van jullie genoten. Stuk voor stuk laten jullie een enorme groei zien, dat maakt ons trots! Op naar een mooi buitenseizoen als E-jeugd!!
>
> Gefeliciteerd Tessa, Mila, Robine, Nadia, Quincy, Feline en Tes!!!