Tjaaaaa, dat is het eerste wat er in mij opkomt als ik aan afgelopen zaterdag denk.

Tja, wat schrijf je dan voor iets smeuiig over deze wedstrijd.

Wij waren toch vrijwel kansloos, Zeeburg was een brug te ver. Ze waren vele maatjes beter.

Tja, daar doe je niet zo heel veel aan. KSV was nergens te zoeken die dag. Geen klein beetje geluk, geen ballen die werden gekilled. Ik doop deze dag om als een totale off day.

En Tja, daar doe je niet zo heel veel aan. Snel vergeten en weer door! De enige remedy na afgelopen zaterdag.

Zeeburg, naar mijn mening de beste ploeg uit hoofdklasse E liet ons even een poepie ruiken zeg. Wij werden dan ook met de grond gelijk gemaakt. Gelukkig spreekwoordelijk want op deze vloer had je niet lekker gelegen hoor. Hadden wij menig speelster naar het brandwonden centrum kunnen sturen. Zo niet chil een houte vloer en geen kniebeschermers :(.

Maar dat ter zijde, dat was niet de reden van onze totale offday.

Tja als wij hadden geweten waaraan dit wel lag hadden wij dit natuurlijk ter plekke opgelost of anders uitgevoerd. Maar ik denk dat Zeeburg vandaag gewoon een klasse beter was. Dus zoveel verandering kon er ook niet worden aangebracht.

Eigenlijk vanaf het begin signaal voerde zij de boventoon. En stonden dan ook binnen no time 5-0 voor. Als ik zeg binnen no time betekende dit ook echt binnen no time. Twee keer knipperen met je ogen of de bal lag al verstopt in het net achter Mascha. Zo snel beukte ze door de verdediging heen en KSV had hier in de beginfase echt geen antwoord op. Het liet zich overrompelen. Zeeburg liep zelfs uit naar een 8-2 voorsprong. Daarna deden Juud, Bibi en Brittney was terug en kon KSV gaan rusten met een schaamende 13-6 achterstand.

Na rust zag het wedstrijd beeld er niet gek veel anders uit. Het was nog steeds Zeeburg die heer en meester was in het veld. KSV werd regelmatig door breaks overlopen en de twee minuten werden ook als zoete broodjes over de toonbank gesmeten. Het was het niet vandaag. Totale off day. Snel vergeten en weer door. KSV verloor de wedstrijd met 27-16….

Tja, niet echt leuk om mee thuis te komen. Morgen maar weer uit een ander vaatje tappen. Hopelijk houden wij de punten in huis.

En doooooooor!