Vandaag de laatste veldcompetitiewedstrijd op het programma tegen VZV. Aangezien zij vorige week gewonnen hebben van SEW kunnen wij bij winst vandaag de koppositie innemen.
12.00 verzamelen we bij sportpark de Kruising, bij aankomst zien we VZV al warmlopen op het veld. Serieuze voorbereiding van de tegenstander! Wij gaan naar de kleedkamer om daar de tactische dingen door te nemen, verdedigend de boel dicht houden door samen te werken, aanvallend de kansen pakken die zich voordoen.
We starten goed, verdediging staat erg goed en de kansen die we krijgen worden meteen afgemaakt door Minke en Romy . Al snel staan we 4-1 voor , daarna wordt de stand steeds spannender. Lotte houdt ons een aantal keren goed in de race, ze staat als een beer te keepen!
In de 2e helft trekt VZV alles uit de kast om door onze ijzersterke verdediging proberen te komen. Ze spelen bijna de gehele helft met 7 veldspeelsters ( halen de keepster dus naar de kant ) , maar zelfs dan staan onze meiden zo hard te werken dat er bijna geen doorkomen aan is. Als dat soms wel lukt hebben we zoals eerder gezegd altijd Lotte nog achter ons staan. We proberen nog een paar keer een Tess Westertje maar dat lukt helaas niet..wel bijna trouwens ? de meiden blijven door het harde werken wel steeds op voorsprong . Aan het einde vd wedstrijd geteisterd door wat blessures wat inhield dat meiden op andere plekken moesten spelen. Maar dat kunnen ze, als een team slepen ze samen deze wedstrijd binnen! Eindstand 11-8!
Tuurlijk, er zijn wat dingen veranderd.. maar dit team krijg je niet zomaar klein.. dat hebben ze wel bewezen! Dit resulteert in het afsluiten van deze competitie op de verdiende 1e plaats ?? HERFSTKAMPIOENEN !
Nu druk de voorbereiding van het zaalseizoen in, we gaan ervoor!