Op donderdag mochten de meiden van de C1 weer even lekker handballen op het jaarlijkse ZAP toernooi.
Zonder de zieke coach Jorien speelden de meiden de eerste wedstrijd tegen DSO C1. Met Marcel en Olaf op de bank ging de wedstrijd in het begin nog gelijk op maar werd uiteindelijk door KSV gewonnen met 11-7.
Daarna was SEW C2 aan de beurt.  Een talentvol team met jongen meiden die goed kunnen handballen. De opdracht van de coaches was offensief handballen en goed samenwerken. Het was een bijzondere pot handbal: SEW kreeg maar liefst 4 tijdstraffen te verduren;  één voor een overtreding en daarna voor te vroeg het veld instappen na de tijdstraf. Dan nog één voor mekkeren van de coach en één vanwege verkeerd wisselen. En voor dat laatste kregen wij ook een tijdstraf. Maar KSV bleef rustig handballen en dat resulteerde in een 7-3 overwinning.
De finale speelden de meiden tegen Leidsche Rijn C1, waarin in de landelijke divisie nog nipt van werd verloren. Maar dat verliep even anders. De meiden knalden uit de startblokken en stonden al rap met drie doelpunten voor. Uitslag 10-5 voor KSV C1. Van de organisatie kregen we een zak oliebollen en als prijs allemaal een bidon. Resultaat: blije bekkies van de speelsters en lachende ouders langs de kant.