Gisteren begon de slaapnacht voor de F-jeugd tot en met de C-jeugd van de handbal van KSV. En dit jaar voor het eerst met de acht prachtige tenten die van Ksv zijn. Dit mede dankzij de inzamelingsactie die vorig jaar heeft plaatsgevonden (thanks Melanie Denijn-groot en Lilian Veldboer, en natuurlijk iedereen die gedoneerd heeft). Eerste filmpje hoe het ‘kamp’ er uit zag. (zie facebook ksvhandbal)

We hadden de slaapnacht in de meivakantie helaas moeten cancellen ivm de kou en het weer was nu ook weer even spannend ivm de vele regen en ook onweer dat voorspeld was de dag voor de slaapnacht. Gelukkig waren de weergoden positiever uitgevallen en hebben we er weinig last van gehad!

Op vrijdag was iedereen om 19:00 welkom. En het mooie was dat voor 19:00 al drie kwart was aangemeld, zoveel zin hadden die meiden er denk ik in ??. Alle slaapspullen werden klaargelegd in de tenten en er werd afscheid genomen van de ouders. Moeders waarvan hun dochter voor het eerst meededen gingen zenuwachtiger weg dan de meiden zelf hahah ?.
In de avond werd er een activiteit gepland buiten het KSV terrein. De groepjes moesten op zoek naar de spellen op de kaart waar een begeleider stond en waar ze bij het spel punten konden verdienen. De groepjes hadden het super goed gedaan!
Hierna gingen de pyjama’s aan en werd de avond afgesloten met een gezellige disco. Nja afgesloten, voor veel meiden was de avond/nacht nog maar net begonnen. En dan merk je pas dat meiden echte kletskousen zijn en nee de F-jes die waren ook nog niet moe hoor!

De volgende ochtend iedereen aan het ontbijt in de kantine en dan zie je toch wel dat die hoofdjes erg moe zijn en dat sommige natuurlijk geen oog dicht hebben gedaan.
Er stond deze ochtend een toernooitje gepland, waar drie onderdelen gespeeld werden: trefbal, handbal en een estafette. Na het toernooi kreeg iedereen een ijsje, werd er een groepsfoto gemaakt en tot slot werd nog de handbalfinale gespeeld.
Hierna kon iedereen bepakt en moe naar huis, waar waarschijnlijk een heleboel meiden thuis al de oogjes dicht hebben gedaan ?.

Deel 1 van de foto’s (zie facebook ksv handbal)

Bedankt voor jullie gezelligheid en tot volgend jaar!

Groetjes de activiteitencommissie.