• Zaterdag 23 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook KSV handbal doet weer mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons in voor de aanschaf van nieuwe doelen voor buiten. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat. Vorig jaar hadden we een opbrengst van bijna 7.000 euro. Gaan we dit jaar weer een record halen?

  Verkoop door de jeugdleden

  Vóór 23 september ontvangen alle jeugdleden (teams C t/m F) een verkoopboekje en een informatiebrief. Hiermee kunnen zij op pad om loten te verkopen. 

  Loten verkopen via de verkoopboekjes gaat heel eenvoudig via de persoonlijke QR code op de verkoopboekjes. Via het scannen van de QR code hoeft de verkoper geen gegevens in het verkoopboekje in te vullen en kunnen de loten digitaal worden gekocht. Alle verkopers krijgen daarom hun persoonlijke QR code bij hun verkoopboekje.

  Hoe deze manier van verkopen in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje

  Deze methode en andere tips voor de verkoop worden toegelicht in de informatiebrief. 

  Naast de verkoopboekjes zetten we ook in op de online verkoop. We vragen aan alle leden en vrijwilligers om mee te doen! Lees hieronder meer. 


  Verkoop door alle leden en vrijwilligers: de online verkoop

  De online verkoop groeit elk jaar! We melden ook dit jaar alle leden èn onze vrijwilligers als online-verkoper aan. Online verkopen is eenvoudig  door het delen van de link van je persoonlijke verkooppagina.

   

  Persoonlijke verkooppagina

  Op 23 september ontvangen alle leden en vrijwilligers een mail met daarin de link naar hun persoonlijke verkooppagina. We verzoeken je om deze link zoveel mogelijk te delen via WhatsApp, social media en e-mail. Je vindt meer tips in de mail. 

  Let op: 

  De persoonlijke QR code die onze jeugdleden bij het verkoopboekje krijgen, is de link naar hun persoonlijke verkooppagina. Zij ontvangen de link dus tweemaal: als QR code bij het verkoopboekje en in de mail van 23 september.

  Tip: neem een kijkje op je persoonlijke verkooppagina. Je kunt de pagina gemakkelijk delen en ziet hoeveel loten je online verkocht hebt. 

  Via deze link kunnen loten worden gekocht van alle leden. Vanwege privacy is alleen de voornaam, eerste letter van de achternaam en het team van het lid zichtbaar. 

  Vanwege het privacy aspect hebben wij een vraag aan alle leden:

  Mocht je bezwaar hebben tegen het plaatsen van jouw persoonlijke informatie (naam en emailadres) op de site van Grote Clubactie, laat het ons dan uiterlijk woensdag 13 september weten via een bericht aan gcaksvhandbal@gmail.com. Weet dat de informatie alleen wordt gebruikt voor de verkoop van de loten en dat de informatie alleen toegankelijk is voor ondergetekenden. Bij bezwaar word je verwijderd uit het bestand en kun je geen loten verkopen.

   

  De persoonlijke link werkt met ingang van zaterdag 23 september.  Veel succes!

   

  Isabel Straver en Ingrid Balm