Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons in voor extra trainingsmaterialen omdat het aantal teams en trainingslocaties is gestegen. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat. Er zijn al vragen gesteld over de manier waarop we de verkoop veilig kunnen laten verlopen in deze ‘coronatijd’. Dat is heel begrijpelijk en we willen daarom iedereen op de hoogte stellen van de manier waarop we de actie dit jaar hebben georganiseerd.

Verkoop door de jeugdleden: veilig loten verkopen
Vóór 19 september ontvangen alle jeugdleden (teams C t/m F) een verkoopboekje en een informatiebrief. Hiermee kunnen zij op pad om loten te verkopen.
Dit jaar is er een extra manier van verkoop bedacht om op een verantwoorde manier loten te verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Hiermee hoeft de verkoper geen gegevens in het verkoopboekje in te vullen, maar kan op afstand een QR code worden gescand waarmee de loten digitaal worden gekocht. Alle verkopers krijgen daarom hun persoonlijke QR code bij hun verkoopboekje.Hoe deze manier van verkopen in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje. Deze methode en andere tips voor de veilige verkoop worden toegelicht in de informatiebrief.

We kunnen ons voorstellen dat er ouders en kinderen zijn, die liever niet op pad gaan.
Hiervoor willen we de online verkoop gaan inzetten. Lees daarover meer hieronder!

De online verkoop is dit jaar belangrijker dan ooit!
We hebben daarom besloten om alle leden én onze vrijwilligers als online-verkoper aan te melden. Online verkopen kan via een persoonlijke verkooppagina of via de algemene verkooppagina van KSV Handbal.

Persoonlijke verkooppagina
Op 19 september ontvangen alle leden en vrijwilligers een mail met daarin de link naar hun persoonlijke verkooppagina. We verzoeken je om deze link zoveel mogelijk te delen via WhatsApp, social media en e-mail. Je vind meer tips in de mail.

Let op: De persoonlijke QR code die onze jeugdleden bij het verkoopboekje krijgen, is de link naar hun persoonlijke verkooppagina. Zij ontvangen de link dus tweemaal: als QR code bij het verkoopboekje en in de mail van 19 september.

Algemene verkooppagina KSV Handbal
Naast de persoonlijke verkooppagina’s is er ook een algemene verkooppagina van KSV handbal.

https://clubactie.nl/lot/k.s.v.-handbal/130057  of QR Code:

Via deze link kunnen loten worden gekocht van alle leden. De koper kan het lid opzoeken door het intypen van de voornaam. Vanwege privacy is alleen de voornaam, eerste letter van de achternaam en het team van het lid zichtbaar. Het invullen van een naam van een lid is niet verplicht.

De persoonlijke links en de algemene link werken met ingang van 19 september.

Extra inkomsten hard nodig
We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.

Veel succes!

Jeannette Elbers en Ingrid Balm