Op deze zonovergoten eerste Pinksterdag waren onze meiden van de E4 te vinden in Bergen.
Niet op het strand maar bij het sportcomplex van Berdos voor het gezellige en goedgeorganiseerde Pinkster Toernooi.
Ook onze toppers van de E3 en E2 waren van de partij.
Picknickkleedjes mee, gezellig met zijn allen bij elkaar zitten en een heerlijk zonnetje, eigenlijk kon het toernooi nu al niet meer stuk.
We hadden vandaag versterking van Robin, speciaal ingevlogen vanuit Voorhout.
Onze eerste wedstrijd was tegen DSOV en die wonnen we met 5 -3.
Een lekker begin van de dag!
De tweede wedstrijd was tegen koedijk.
Robin en Rosa stonden op keep. Hoewel ze natuurlijk super stonden te keepen hadden ze het niet heel druk want de bal was waar hij hoorde, in de aanval bij de meiden van KSV.
We wonnen deze wedstrijd met 7-0.
Toen ontstond de volgende yell; ijs ijs ijs, we winnen vandaag de eerste prijs.
Maar dat zou niet de enige prijs zijn van vandaag, ook de lootjes die gekocht waren brachten geluk.
Roos won een doosje chocolade en Rosa ging er met een goed gevulde doos fruit en een metworst van door.
De derde wedstrijd was tegen berdos. De meiden gaven het een beetje weg waardoor het tot op het einde spannend bleef. Een 3–3 gelijkspel.
We moesten nu nog 1 wedstrijd tegen Vrone. Op het uitslagenbord bestudeerde we de uitslagen van onze poule. We dachten dat het om Berdos en ons zou gaan maar het bleek dat Vrone samen met ons de leiding nam. We moesten van Vrone winnen op 1e te worden.
Maar voor deze wedstrijd hadden we nog 50 minuten de tijd om ons daar om voor te bereiden, een lekker ijsje te eten en om de meiden van de E3 en de E2 aan te moedigen.
De laatste wedstrijd tegen Vrone hadden de meiden het zwaar. Of dit team qua sterkte wel helemaal goed zat in deze poule valt over te discussiëren. Dat vrone tijdens de wedstrijd zonder overleg onze wedstrijd bal vervangt voor hun eigen bal zal niet de reden zijn dat we verloren.
Onze meiden hebben er hard voor gewerkt maar de meiden van Vrone waren een kop groter en gewoon sterker. We verloren met 3-9
De meiden waren wat teleurgesteld toen ze alleen een vaantje kregen als 2e prijs, maar wij als coaches en ouders zijn hartstikke trots op onze meiden.
We kijken terug op een hele leuke, gezellige en sportieve dag.
Luna en Robin bedankt voor jullie inzet!