De stad, het gehucht, t dorp.. naja iets waar ik in ieder geval niet levend maar ook niet dood gevonden zou willen worden. ‘T is het allemaal net niet.. 3G en 4G valt hier ook van de wereld af…In het pikke donker ergens op een groot industrieterrein is de hal in ieder geval niet te missen. Met grotere letters dan die van de IKEA staat de naam van de hal vermeld. Ook vanuit de ruimte zal het duidelijk zijn geweest waar wij op deze wereldbol ons zaterdagavond begaven.

Aangekomen in de hal, zag het er nieuw uit, enigszins sfeerloos, maar dat vind ik altijd als het publiek op kilometers afstand zit. Dan moesten wij er maar een leuk sfeertje van maken.

Vido, voor ons dit seizoen al bekend. Van een Oefen-trail die iedereen al had verdrongen en voor ons niet het gewenste resultaat met zich mee had gebracht. Wij waren vandaag gebrand om revanche te nemen, en hoe lekker zal dat zijn om dan voor het ecchie de punten mee te nemen. Ik zag het vandaag wel zitten. KSV ging Vido een poepie laten ruiken! En wat voor een, niet een die naar bloementjes rook in ieder geval. Het was er een met vuur en passie! Want het was weer genieten geblazen vandaag.

Nog steeds niet helemaal compleet maar met Sam, Esmee V, Anniek en Britt in de gelederen ging KSV de strijd aan.

Het waren Rosina en Bibi die vanaf minuut één, een paar vuurpeilen op het doel afvuurde. Deze pegels vlogen zo de kruising in… dat begon al lekker, ik zag een paar koppies aan de blauwe kant hun wenkbrauwen optrekken. Ik genoot stiekem van binnen. KSV was vanaf minuut één echt on fire! Het stond daarom ook binnen no time 3-6. Lekkkkkker!

Ook Anniek die na lange blessureleed weer tussen de lijnen was, hmmm smullen haar bewegingen, elke handbal liefhebber zou hiervan genieten! Die bewegingen deden iedereen van Vido het bos in sturen. Ze pakte hierdoor haar doelpuntje mee.

Rosina was op de 7-meter streep lekker op dreef en Jacqueline en Judith tilde de snelheid van de wedstrijd naar een hoog niveau door via de eerste break-outfase de bal op wonderlijke wijze in het netje te plaatsen. 7-12 genieten geblazen.

Via Bibi en Larissa werd het 12-16 bij rust. KSV was in de eerste helft heer en meester. Het speelde met Vido en het bracht mooie aanvallen. Daarnaast stond de verdediging als een huis.

Must om de tweede helft de koppies er goed bij te houden en niet te verslappen.

Via Rosina, Jonna en Judith werd de voorsprong na rust binnen no time uitgebreid na 12-16 werd het snel 13-20! En het hadden er zelfs al 25 kunnen zijn. Er werden in deze fase nog genoeg andere kansen om zeep geholpen. Zoveel werd er nog gemist, paal, lat etc.

Via Sam, Esmee en ‘speedy gonzales’ Juud werd het 17-24. KSV ging steady door en had Vido verdedigend goed onder controle. Zij leken hierna moe gestreden, balverlies, ballen over de zijlijn, KSV strafte dit genadeloos af…

Via Esmee en Brittney werd het 22-30 en ging Vido uit nood zonder keepster spelen. Larissa wist de bal vanaf de andere kant van het veld mooi in het lege doel te plaatsen.

Eindstand 23-34! Lekker potje hoor, KSV bij vlagen heer en meester, genoeg kansen nog gemist dus daar kan aan gewerkt worden. Ik zeg volgende wedstrijd verder waar wij gebleven zijn! KSV is aan!

Nikki