Beste ouders en leden,

Dit jaar nemen we als vereniging weer deel aan de Rabo Club Support actie. De actie wordt vanwege alle corona perikelen wederom in het najaar gestart.
De afgelopen jaren hebben we ook steeds deelgenomen en over de opbrengst waren we meer dan tevreden. De hoogte van het bedrag wordt bepaald door het aantal stemmen dat de vereniging krijgt van de leden van de Rabobank. 

Een voorwaarde om te kunnen stemmen is dat je naast een Raborekening ook geregistreerd bent als lid (dit regel je simpel via de site van de Rabobank). Voor alle duidelijkheid, je hoeft dus geen lid te zijn van KSV Handbal, het gaat erom dat je lid bent van de Rabobank. Vorig jaar hebben we toch bijna € 1.900,– opgehaald en dit bedrag komt in zijn geheel ten goede aan het opgegeven doel. Het is dus echt de moeite als je klant van de Rabobank bent om je te laten registeren want met de opbrengst kunnen we leuke dingen doen voor de club.

We hebben ons ingeschreven als KSV Handbal en als Stichting Topsport KSV Handbal, ieder weer met een goed doel. U kunt uw stem verdelen over beide doelen.
Het doel voor KSV Handbal is om een bijdrage op te halen die we gaan gebruiken voor de deelname in 2023 van het G-Handbalteam aan De Special Olympics in Berlijn”.

Als Stichting Topsport hebben we als doel om een bijdrage op te halen die we gaan inzetten voor de realisatie van het Jeugdbeleidsplan 2021-2024  “De Oranje Draad”.
Dus, als je een rekening hebt (denk ook aan opa en oma, vrienden etc.) én lid ben van de Rabobank, stem dan vanaf 4 tot 25 oktober op onze goede doelen!

Alvast bedankt namens de leden van KSV Handbal!