Vanaf 4 t/m/ 25 oktober 2021 hebben de leden van de Rabobank weer hun stem kunnen uitbrengen voor de actie Rabo Club Support.

We hebben ons ingeschreven als KSV Handbal en als Stichting Topsport KSV Handbal, ieder weer met een goed doel. U kon uw stem verdelen over beide doelen.

  • Het doel voor KSV Handbal was om een bijdrage op te halen die we gaan gebruiken voor de deelname in 2023 van het G-Handbalteam aan de  Special Olympics in Berlijn.
  • Als Stichting Topsport was het doel om een bijdrage op te halen die zou worden ingezet voor de realisatie van het Jeugdbeleidsplan 2021-2024  “De Oranje Draad”. 

Speciaal voor alle deelnemende verenigingen en stichtingen werd op dinsdag 8 november een feestelijke avond georganiseerd in het AFAS Stadion. Onze gastheer Henk Grol  vertelde over zijn carrière als Judoka en zijn leven hierna.

In een 1 ½ uur tijd werden de verenigingen getrakteerd op boeiende interviews, filmpjes, muziek en natuurlijk het bekend maken van het bedrag dat hun club had opgehaald bij Rabo Club Support 2021!

Het totale bedrag wat we hebben opgehaald is € 1.463,- en daar zijn we erg blij mee!

Dankzij uw stem hebben we dit mooie bedrag van de Rabobank gekregen en daarvoor willen wij u, onze stemmers,  hartelijk danken!