• Het bestuur van Handbalvereniging KSV heeft een zeer geschikte opvolger voor de vertrekkende hoofdtrainer, Theo Krom, gevonden.
    Met ingang van het komende seizoen, 2024 – 2025, zal de 36-jarige Rick Visser woonachtig in Noord-Scharwoude de hoofdtrainer worden van de selectie van KSV.

    Met de aanstelling van Rick, die inmiddels meer dan 15 jaar ervaring heeft als trainer met dienstverbanden bij verschillende handbal verenigingen, zijn wij ervan overtuigd de juiste trainer te hebben aangesteld, die de selectie zal voorzien van nieuwe impulsen en ontwikkelingen om verder door te groeien.

    Rick Visser: “het wederzijds vertrouwen dat ik bemerkte in mijn gesprekken met KSV, de sportieve ambitie en de professionele organisatie waren belangrijke redenen om deze uitdaging aan te gaan. Daarnaast is veel geïnvesteerd in de opleiding van de jeugd en met resultaat want er stromen de komende jaren veel talenten door naar de selectie.”

    Bestuur, technische staf en speelsters zien de komst van Rick vol vertrouwen tegemoet en onze vereniging denkt onder zijn trainerschap mooie stappen te kunnen maken.