Spek de clubkas met je vakantie!
 
Door uw reis te boeken bij The Travel Club Maureen van Berkel , kunt u KSV op eenvoudige wijze helpen de Clubkas te ‘spekken’! Het doel voor seizoen 2016-2017 is de aanschaf van o.a. nieuwe bidons voor alle elftallen. Helpt u ons dit doel te realiseren?
 
Handbalvereniging KSV ontvangt voor elk gemaakte boeking* bij Maureen of via de site www.thetravelclub.nl/maureenvanberkel € 10 als donatie.
Elk kwartaal krijgt onze vereniging de bedragen bijgeschreven en zullen wij u op de hoogte houden wat de stand is voor onze vereniging. Zo kunnen wij bijvoorbeeld nieuwe bidons aankopen.
 
The Travel Club Maureen van Berkel in Heerhugowaard werkt samen met alle gerenommeerde reisorganisaties in binnen- en buitenland en biedt het grootste aanbod aan reizen. Op de website wordt slechts een selectie van ons totale aanbod getoond, dus stuur een mail of bel voor meer informatie.
The Travel Club is aangesloten bij het ANVR en SGR zodat de financiële zekerheid van al uw reizen gewaarborgd is.
 
Maureen van Berkel: “Als uw persoonlijke reisadviseur kan ik samen met u de ideale vakantie of reis samenstellen en reserveren. Dit kan op elk gewenst tijdstip, via de website thetravelclub.nl/maureenvanberkel , op afspraak bij u thuis, op locatie, telefonisch en ook per e-mail. Door mijn kennis en grote reiservaring kan ik u alle informatie geven over uw vakantie- of reisbestemming. Persoonlijke aandacht en hoge service zijn voor mij erg belangrijk. Immers: een tevreden klant is een goede basis voor een langdurige relatie. Ik ben er voor ú en uw wens staat centraal!
 
Voor meer informatie kunt u natuurlijk contact met mij opnemen. Tel: 06-41254898 of maureenvanberkel@thetravelclub.nl
 
 
*) Er geldt een minimale reissom van € 500 per boeking. Boekingen met uitsluitend losse vliegtickets vallen hierbuiten.