• Beste ouders en leden,

  Dit jaar nemen we als verenigingen KSV Handbal en Voetbal weer deel aan de Rabo Club Support actie

  Vorige jaar hebben we voor het eerst samen deelgenomen waardoor de KSV leden, vader en moeders, opa en oma’s, etc. hun stemmen goed konden verdelen over beide verenigingen. 

  De hoogte van het bedrag wordt n.l. bepaald door het aantal stemmen dat de vereniging krijgt van de leden van de Rabobank. 

   

  Een voorwaarde om te kunnen stemmen is dat je naast een Raborekening ook geregistreerd bent als lid (dit regel je simpel via de site van de Rabobank). [klik hier om te stemmen]

  Voor alle duidelijkheid, je hoeft dus geen lid te zijn van KSV Handbal, het gaat erom dat je lid bent van de Rabobank. 

  Vorig jaar hebben we samen (KSV Handbal en Voetbal) toch ruim € 4.800,-- opgehaald en dit bedrag is  in zijn geheel ten goede gekomen aan de  opgegeven doelen. 

  Het is dus echt de moeite als je klant van de Rabobank bent om je te laten registeren want met de opbrengst kunnen we leuke dingen doen voor de club.

   

  KSV Handbal heeft zich dit jaar ingeschreven als KSV Handbal en als Stichting Topsport KSV Handbal, ieder weer met een goed doel. 

       Het doel voor KSV Handbal is om een bijdrage op te halen voor:

  “Blessure preventie door professionals”

  De ervaring leert dat het vooral bij de jeugd belangrijk is om preventief te werk te gaan om blessures te voorkomen. De inzet van preventie professionals met de juiste ervaring en kennis en die deze begeleiding kunnen bieden. Een meerwaarde voor het lidmaatschap, echter hier hangt ook een prijskaartje aan.  

  Stem op ons want door deze professionele begeleiding brengen we onze jeugd blessure vrij naar de top. 

  Als Stichting Topsport KSV Handbal hebben we als doel om een bijdrage op te halen die we gaan inzetten voor:  

  “Yes nog steeds in de 2de divisie”.

  De succesvolle investering in de jeugd van de afgelopen jaren heeft zijn vruchten afgeworpen. Voor het tweede jaar op rij zullen de dames weer aantreden in de 2de landelijke divisie. Dit betekent dat KSV bij de beste 50 teams van Nederland behoort en dat is een grote prestatie. Het enige nadeel is dat van de 12 teams, er 8 uit Drenthe, Overijssel en Gelderland komen, hetgeen hogere vervoerskosten betekent. Stem op ons zodat we dit niveau de komende jaren vast kunnen houden.

   

  KSV bedankt de sponsors van de spelmaterialen! | KSV Heerhugowaard        Het doel voor KSV Voetbal is om een bijdrage op te halen voor:

  “Waar laten we ons materiaal”

  KSV Voetbal is een groeiende, gezellige en bloeiende verenging voor jong en oud. Door de flinke groei in ledenaantal, is het volume aan spelmaterialen ook toegenomen. Een mooie ontwikkeling, die ervoor zorgt dat onze huidige opslagcapaciteit niet meer toereikend is.

  Met uw steun willen wij een extra opslagfaciliteit realiseren, voor de opslag van onze spelmaterialen.

  Dus, als je een rekening hebt (denk dus ook aan opa en oma, vrienden etc.) én lid ben van de Rabobank, stem dan vanaf 4 september  op onze goede doelen!!

   

  Alvast bedankt namens de leden van KSV Voetbal en Handbal!

   

  IMG_0057.jpg