Afgelopen week is duidelijk geworden dat Theo Krom vanaf komend seizoen de dames selectie van KSV handbal onder zijn hoede zal nemen.
“Afgelopen maand hebben er meerdere gespreken plaats gevonden en daar uit bleek dat KSV een club is met ambitie”, volgens Theo Krom. “ Het Meerjarenplan sprak me aan omdat het niet bij woorden is gebleven. Er is veel geïnvesteerd in de opleiding van de jeugd en met resultaat want er stromen de komende jaren veel talenten door naar de selectie. In ieder geval waren er redenen genoeg om verder te praten maar voor zowel KSV als mijn huidige club Meervogels moest er afgelopen weken eerst nog een “klusje” worden geklaard”. Zowel voor KSV als Meervogels lag de focus in de laatste wedstrijden vooral op het kunnen handhaven in de Hoofdklasse.

In het gesprek van afgelopen woensdag zijn er m.n. goede afspraken gemaakt over de organisatie en de structuur waarin er gaat worden gewerkt. Voorzitter René Groot: “Theo is niet alleen een zeer ervaren trainer met een mooi trackrecord maar hij is ook een echte professional die ons als club weer op een hoger plan kan brengen”.
Theo Krom: “We nemen na komend weekend even een aantal weken rust want het is een heftig seizoen geweest voor de dames. Maar daarna gaat vanaf 23 april de voorbereiding weer beginnen en daar kijk ik al naar uit”.