Selecteer een pagina

Op zaterdag 26 januari was het zover: 30 topverkopers van de Grote Clubactie werden tijdens de wedstrijd van KSV tegen VVW in het zonnetje gezet. Na limonade en chips gingen de meiden op de foto met ons Dames 1 team. Tijdens de spannende wedstrijd zaten ze allemaal in tenue op de eerste drie rijen van de tribune.

In de rust werd de totaalopbrengst van de actie bekend gemaakt door Olaf Blaauw: € 3.095,10, alweer een record. Ook was de verloting van drie mooie prijzen die onze sponsor Sport 2000 ter beschikking had gesteld en een extra prijs: een handbal met handtekening van Tess Wester! De prijswinnaars waren: Senna Kok (bidon), Liz Ganzinga (bal), Anique Mathot (trainingstenue) en Phebe van Leeuwen (bal met handtekening).  En alle topverkopers werden verwend met een lekkere douchegel en een waardebon te besteden bij snackbar Salto.

Wij wensen de meiden veel plezier met hun prijs.

Beau van Leeuwen de absolute topverkoper met maar liefst 47 loten. Beau was helaas ziek en werd vervangen door de nummer twee, Iris van den Berg. Zij was pupil van de week. Iris mocht meedoen met de yell van Dames 1 en gooide de eerste bal van de wedstrijd samen met Jonna Lemstra.

Wij kijken terug op een goede actie en mooie avond.

Jeannette Elbers en Ingrid Balm