Selecteer een pagina

Zondag 10 februari hadden wij ons eigen KSV g-handbal toernooi. Het is alweer een tijd geleden maar op verzoek een klein verslag en wat leuke foto’s!

Er waren 3 teams KSV, Koedijk en Schagen. Minder dan we gewend zijn maar we hadden een super leuke dag georganiseerd dus dit mocht de pret zeker niet drukken! 

We zijn de dag begonnen met wedstrijdspellen in teamverband en een individuele penalty shoot out. De teams deden fanatiek mee en iedereen vond het erg leuk om de dag zo eens anders maar toch heel sportief te starten! 

Daarna speelden wij onze wedstrijden, deze konden dit keer wel 25 minuten duren en dit was voor de 3 teams geen enkel probleem! Wij als KSV mochten dan ook niet klagen met onze reserve bank van 7 spelers 💪🏼! De wedstrijden waren aan elkaar gewaagd en vooral erg sportief en leuk verlopen! 

Als laatste speelden wij weer een play unified wedstrijd! Alle spelers waren vrij om iemand uit te nodigen om samen met ons team eens te komen handballen! Zo waren er nichtjes, vaders, moeders, broers, zussen maar ook collega’s! Samen sporten was weer een super leuke afsluiting van de dag!