Beste leden, coaches, trainers en ouders,

Hoewel de schoolvakantie nog tot maandag 17 augustus loopt, gaan we vanaf maandag 3 augustus als voetbal en handbal vereniging weer trainen.

De training roosters staan met ingang van komende week op de site zodat iedereen weet op welke dag en welke tijd hij of zij kan gaan trainen. Uitdrukkelijk vragen wij iedereen het trainingsschema correct op te volgen.

Bij KSV voetbal zijn het trainingsveld en het C – veld beschikbaar. Nadrukkelijk vragen wij deze velden op verantwoorde wijze te gebruiken. Ga bijvoorbeeld niet uitsluitend in de doelgebieden voetballen maar benut het hele veld. Of gebruik ook de aangrenzende “nieuwe”  delen zoals tussen trainingsveld en het toegang pad.  Om de velden te sparen zullen verzoeken wij alle coaches dringend om oefenwedstrijden niet bij KSV te houden maar bij de tegenstander.

De Coronamaatregelen zijn weliswaar versoepeld maar nog steeds van kracht! Ouders zijn weer welkom zijn langs de lijn maar hou dan wel 1,5 meter onderlinge afstand in acht!  Ook de overige inmiddels bekende maatregelen moeten uiteraard  nageleefd te worden.

Na het afgelopen bizarre seizoen met veel teleurstellingen gaan wij nu weer vol goede moed opnieuw beginnen. Wij wensen jullie allemaal een succesvol en vooral sportief seizoen toe.

René Groot
Voorzitter KSV Handbal

Ton Oosterling
Voorzitter KSV Voetbal