• Vacature: nieuwe train(st)er voor KSV Handbal (Tweede Divisie A, Landelijk) gezocht

  24 jan 2024 Beheerder
 • Na een samenwerking van 5 jaar wordt er afscheid genomen van hoofdtrainer Theo Krom. Hierdoor is KSV Handbal uit Heerhugowaard op zoek naar een hoofdtrain(st)er voor het komende seizoen 2024/2025 

  KSV Dames 1 komt dit seizoen uit in de Landelijke ‘Tweede Divisie A’. Onze vereniging heeft een sterk sociale functie binnen de gemeenschap en heeft de kracht je snel thuis te laten voelen. Met een groot aantal leden (384) is KSV Handbal één van de toonaangevende clubs van Heerhugowaard. Een club met vele ambities.

  Wij zijn op zoek naar iemand met in ieder geval de volgende vaardigheden:

  1. Uitstekende communicatievaardigheden die tactisch inzicht tonen, speelsters kunnen motiveren en een goede teamdynamiek bevorderen. Het vermogen hebben om individuele vaardigheden van speelsters verder te laten ontwikkelen en het team strategisch te laten samenwerken.

  2. Uitdragen van een veilig sportklimaat door respect, integriteit en gelijkheid te benadrukken. Creëren van een omgeving waar speelsters zich fysiek en mentaal veilig voelen. Hanteren van gedragsregels en het actief betrekken van spelers bij het proces voor een positieve en ondersteunende sportomgeving.

  3. Niet alleen bezighoud met het vlaggenschip, maar met de ‘totale vloot’. Baken en adviseur voor het ontwikkelen van de jeugd. Kennis delen en inspireren van andere trainers binnen de club om bij te dragen aan de algehele groei en professionalisering van trainers/coaches binnen de club.

  4. In het bezit zijn van niveau 3 KSS, in de toekomst niveau 2 EHF voor Landelijke Tweede Divisie. 

  Daarnaast biedt de vereniging nog veel meer onderdelen. Mocht er interesse zijn in onze vereniging en wilt u nadere informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Richard van der Woude via richard.vanderwoude@gmail.com