Beste fans,

Hier een kleine update vanuit het nieuwe recreanten 3 team, beter bekend als ‘team derde helft’ of ‘team Vino’ want er is iets heel bijzonders gebeurd…
Mij werd laatst met enige jaloezie verteld dat het zo bijzonder is hoe vaak je met handbal kampioen kunt worden in één seizoen.
Herfst, winter, lente en zomer wel te verstaan. Dat zette mij aan het denken, dat was vroeger inderdaad zo i.v.m. wisselende jeugdteams.

In het kader van de tweede coronagolf, en het daardoor gemiste/ongeldig verklaarde kampioenschap van o.a. dames 2 vorig seizoen leek het ons dan ook een goed idee om dit vanaf de recreanten gewoon weer in te voeren. Op naar het herfstkampioenschap!

Niet dat wij enige schijn van kans maakten, we waren immers net begonnen en konden amper een bal vangen…De eerste wedstrijd begin september begon eigenlijk al bijzonder goed, we namen een puntje mee naar huis en eindigde in een keurige 11-11. Daar waar sommigen net op tijd het juiste handbalveld vonden, overtroffen anderen hun eigen kunnen. Heb ik nou gewoon gescoord? Of, heb ik de bal nu echt onderschept?

We zijn als team continu één en al positief naar elkaar en dat resulteerde de volgende 3 wedstrijden in iets magisch… 17-2 winst tegen Hugo Girls, 23-9 winst tegen Zwaluwen K en gisteravond wonnen we ook nog eens met 20-14 van Hauwert.

WAT? WIJ ZIJN HERFSTKAMPIOEN! En dat niet alleen in de derde helft, al zouden we die ook zeker gewonnen hebben maar gewoon echt met HANDBALLEN!

De kracht van ons team is echt dat we er samen staan, we coachen elkaar en we leren van elkaar. We waarderen wie een ieder is en willen beter worden dan de ander zonder dat de ander daaronder lijdt. Potverdorie meiden, herfstkampioen.. dat klinkt tocht lekker he. Al had dat nog lekkerder geweest met een puntje taart voor het 25e doelpunt, goede nieuwe doelstelling.

Lisa en Sharon, sperend op de hoeken en beukend in de verdediging. Jullie mogen zo verschrikkelijk trots zijn op wat jullie in zo’n korte tijd allemaal leren.
Sanne en Floortje, gas geven op die opbouwen, rammen op dat doel en zelfs mooie passeerbewegingen.
Kailey, keepend als een dijker met schoenen groter dan Pipo de Clown, zie er maar eens wat in te gooien.
Nina, helemaal hersteld van haar kruisband en bezig met een comeback vlammend door het veld.
Larissa en Jitte, die nooit hebben geweten dat ze zo lekker in de kruising kunnen rammen.
Tamara, die het team draaiende houdt en alles top organiseert in en om het handbalveld.
Jelysa, die nog steeds aan het bijkomen is van onze teamborrel en ons vanaf de Spaanse kust mentaal support.

Meiden, wij zijn een TEAM. Vergeet echt niet jullie waarde, in welke vorm ook. Ik ben MEGATROTS!

Op naar het ”winterkampioenschap”😉.