• Op zaterdag 10 februari waren maar liefst 41 spelers van C, D, E, en F teams in Waardergolf om als VIP de wedstrijd van Dames 1 bij te wonen. Zij hebben allemaal meer dan 15 Grote Clubactie loten verkocht en zo een belangrijke bijdrage geleverd aan de opbrengst voor KSV handbal. 

    Na heerlijke cupcakes en een glaasje limonade was de loterij. Onze sponsor Sport 2000 was persoonlijk aanwezig om 4 mooie sportpriizen te verloten. De gelukkige prijswinnaars zijn: Anouk van F1 (tas), Elise van F2 (bal), Liz van E1 (KSV tenue) en Tes Elsinga van C1 (een bal met alle handtekeningen van dames 1). Van harte gefeliciteerd!

    Chiara (E2) was onze topverkoper met 70 loten. Zij mocht de eerste bal op doel gooien en oplopen met Dames 1. De VIP meiden moedigden ons Dames team goed aan en met resultaat: we boekten een mooie overwinning! Na afloop van de wedstrijd volgde nog de traditionele groepsfoto met het Dames 1 team. 

    Tot slot ontvangen de 6 best verkopende spelers nog een uitnodiging van het KSV activiteitenteam voor een leuk uitje.

    Wij kijken terug op een geslaagde actie en leuke VIP avond! Hartelijk dank aan de sponsor, mede-organisatoren en ons Dames 1 team. 

    Isabel Straver en Ingrid Balm