• Door de afwezigheid van Rob, mocht ik Luna assisteren bij de B1. Kwart over 10 aanwezig in Sint Pancras. Braaf op de fiets heen want daarna speelde ook de A1 tegen Vrone.

  Aangekomen in de sporthal wachtte er voor de meiden een verrassing, namelijk dat ik ook op de bank zou zitten. Vooraf met Luna wat overleg gehad en wat mogen wij als KSV trots zijn op zo'n coach! Vorige wedstrijd goed geanalyseerd en een strijdplan klaar!

  We hadden afgesproken dat we compact zouden houden en dat we er voor zouden zorgen dat wij onze verdediging samen gingen aanpakken! Aanvallend zouden we doen waar wij goed in zijn! Snelheid, spelen, en van afstand de keeper testen.

  De eerste helft ging prachtig! Gelijk op gaande wedstrijd veel KSV publiek op de tribune! En de meiden die onwijs goed stonden en aanvallend echt mooie dingen lieten zien.

  In de rust een paar kleine dingen aangehad bij de meiden, even scherp blijven en blijven doen wat we de eerste helft hebben gedaan!

  De 2e helft begonnen we prachtig! De score liep op tot zelf 4 in ons voordeel, na een botsing van de cirkelspeelster van vrone met de vloer lag het spel even stil. We raakte wat uit ons ritme. Vrone kwam terug. Bij een gelijke stand werd er nog een overtreding gemaakt in ons voordeel, de scheidsrechter vertelde iedereen tijd stil. De tijdwaarneming vond van niet, consternatie al om (hoewel bij ons bleven de hoofden koel) waar vrone dacht dat het in 1 keer moest, had de scheidsrechter aangeven nog 2,4 seconde te mogen spelen!

  Bal opzij goal! Tijd! Vrone boos, KSV de punten! Een prachtige overwinning meiden die jullie dik dik dik verdient hebben binnengesleept! Tegen een tegenstander die zo veel hoger staat, zo kunnen spelen!

  Dan weet je dat het ook in andere wedstrijden kan! Aan jullie kwaliteit ligt het niet. Nu de koppies omhooghouden en blijven knokken met elkaar! Dan komt het helemaal in orde!

  Ik heb er van genoten! Groet, Richard