Afgelopen weekend had de C1 een weekendje Vrone.
zaterdags voor de competitie tegen de C1 van de club uit St Pancras, het bleek een generale voor de wedstrijd van zondagochtend. De meiden speelden mooie wissels maar wisselden dit af met wat slordigheden. De tegenstander liep aanvallend veel door elkaar heen waardoor onze dekking wat rommelig werd en er wat gemopperd werd op elkaar, in de rust uitgesproken en vooral afgesproken dat we als team sterker zijn met elkaar als tegen elkaar;-) dat ging in de 2e helft een stuk beter! Eindstand 22-10.

Dan zondag… een oefenwedstrijd tegen de B1 van Vrone thuis in Waardergolf. En daar was dan het spel wat we gewend zijn van deze meiden!! Wat een heerlijkheid , op snelheid, als een echt team lieten ze mooie combinaties zien. Ook verdedigend stond het zeer goed en Lotte keepte top! Beide teams waren zeer aan elkaar gewaagd, KSV pakte brutaal de voorsprong in de eerste helft. Na rust kwamen de oudere meiden van Vrone steeds dichterbij en uiteindelijk wisten zij in de slotminuten de winst te pakken.
Geen probleem, onze meiden hebben laten zien wat ze waard zijn en dit is een mooie opsteker richting de zaalcompetitie .

Nog 1 wedstrijd te gaan voor de veldcompetitie en dan lekker naar de zaal.
Komende zondag thuis om 12.45 tegen VZV!